Home » Wie zijn wij? » Wie zijn wij?

Wij zijn Dave en Elise!

 

Twee jonge, enthousiaste ondernemers uit Nuenen.

Elise heeft begin 2020 nog de "Young Talent Award" gewonnen, uitgerijkt door het OCN Nuenen.

 

The Local Pastry is een jong en innovatief patisserie bedrijf!

Wij staan voor uniek gebak met een hoge kwaliteit en de klant komt altijd op nummer 1.

 

Bij ons kun je terecht voor de beste macarons, een heerlijk gebakje voor bij de koffie of de perfecte bruidstaart op jullie mooiste dag!

Naast een hoge dosis energie en creativiteit houden wij van unieke afwerkingen en heerlijke smaakcombinaties!

 

Naast particuliere klanten leveren wij ook maatwerk voor horecabedrijven. Hiervoor is een speciaal assortiment samengesteld en inlogpagina gemaakt. 

The Local Pastry is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en denkt graag mee over het menu voor restaurants, feestlocaties, bedrijfs-/schoolkantines, caterraars, koffiebars en lunchrooms.

Van taart tot macarons en van gebakjes tot sweet-table of een geheel verzorgde High Tea voor op uw menukaart.

De mogenlijkheden zijn eindeloos, dit zorgt ervoor dat we voor iedereen wel wat lekkers kunnen maken.

 

Daarnaast maken wij ook gluten-/lactose- en noten-vrije producten. Ook voor vegan producten kunt u bij ons terecht!

Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van deze producten zijn hier ook veel mogenlijkheden in. 

Wij nemen graag met jullie de wensen door, zodat ook jullie kunnen genieten van het beste gebak van Nuenen en omstreken!

 

Kun je niet wachten? Bekijk dan snel ons assortiment!

Patissiers

Hoi,

Mijn naam is Démy Werleman, de Patissier van The Local Pastry. Geboren en getogen in Weert, maar inmiddels 2 jaar woonachtig in Helmond.

Vanaf kleins af aan was bakken al helemaal mijn ding. De keuze om de patisserie opleiding te gaan doen, was dan ook snel gemaakt.
Tijdens mijn opleiding heb ik veel ervaring mogen opdoen bij verschillende bedrijven. Van de beste macarons van Amsterdam tot de mooiste bruidstaarten van Maasbracht.
Na het behalen van mijn diploma heb ik 2 jaar als leidinggevende een patisserie gerund. Nu begin ik aan een nieuwe avontuur samen met Dave en Elise bij The Local Pastry.

Dagelijks staan wij voor jullie klaar met het lekkerste gebak. Ook voor gelegenheidstaarten en bruidstaarten kun je bij ons terecht!

Hopelijk tot snel!


Hi 

Ik ben Tamara, afgestudeerd als patissier, sinds kort de nieuwe collega van Démy! 

Als kind zijnde vond ik koekjes en taarten bakken altijd super leuk om te doen. Dus mijn keuze in het laatse leerjaar van de middelbare was natuurlijk al vrij snel gemaakt.
In ben in 2015 begonnen aan de opleiding zelfstandig werkend banketbakker, niveau 3 en heb mijn diploma hiervoor in 2018
behaald. Hierna ben ik meteen doorgestroomd naar de patisserie opleiding. 
In deze school jaren heb ik natuurlijk veel geleerd bij de bedrijven waar ik stage heb gelopen. Deze informatie en ervaring neem ik natuurlijk mee en ga ik goed gebruiken hier bij The Local Pastry!

Ik hoop dat jullie snel wat bij ons bestellen en wie weet heb ik dit lekkers wel voor je gemaakt !

Contact